Rodzinne spotkania ze sportem i sztukami walki w Dźwirzynie

Chcielibyśmy serdecznie zaprosić do udziału we wspólnym letnim wyjeździe na Rodzinne Spotkanie ze Sportem Walki.

Wyjazd odbędzie się w dniach 1.08 - 8.08.2020.

Wyjazd możemy Państwu gorąco polecić. Oprócz karate, dzieci (oraz chętni dorośli :) będą mieli okazję poćwiczyć inne sztuki walki, m.in. kobudo (walka kijem),  iaido (walka mieczem), sport kenjutsu (walka mieczem piankowym), a także zajęcia na plaży (również w kimonach w wodzie :), Nordic walking, czy biegi terenowe.

Dzień zajęty jest od 7.00 (tzw. rozruch poranny) do samego wieczora, z przerwami na posiłki i małą sjestę poobiednią.

Zakwaterowanie w komfortowych domkach, w czasie treningów opiekę dzieciom zapewniają prowadzący zajęcia. Udział w treningach jest nieobowiązkowy, więc jeśli będzie ochota wyjazdu lub spędzenia czasu w inny sposób, nie ma problemu.

Uczestniczyliśmy w wyjeździe już dwukrotnie i również w tym roku będziemy jechać na pewno :)

Zapraszamy do poczytania i obejrzenia galerii z poprzedniego wyjazdu http://www.imaf.pl/index.php?page=strona1k&art=93

Spotkanie jest spotkaniem rodzinnym. W spotkaniu może również wziąć udział pojedyncza osoba, jeżeli będzie to osoba pełnoletnia.

Szczegółowy plan zajęć oraz wykaz prowadzących trenerów zostanie przedstawiony uczestnikom w lipcu br.